Nieuwe oplossingen samen implementeren


de-nieuwe-samenleving1a

Fleyer voor het gebied Feijenoord

De stichting Innovatief Nederland in Rotterdam heeft oplossingen ontwikkeld, die een totaal vernieuwde samenleving zou creëren. Een samenleving, die de oude paradigma’s ontstijgt en bevrijd van de hedendaagse problematiek. Dat klinkt te mooi om waar te zijn?! Zeker, en toch is het mogelijk, is het waar!

Als het zo utopisch klinkt dan is dat wederom een gevolg van de huidige situatie en dat helaas nog veel te veel mensen in oude denk- en gedragspatronen gebonden zijn. Je kan zo niet eens bij deze fantastische mogelijkheden in de buurt komen.

Hoe kan dat? Alles is in feite energie, vibratie, trilling, frequentie… en de mens is een vertaler, die deze energie vertaald naar zijn eigen waarneming/perceptie. Immers, je weet dat er heel veel radiografische golven met informatie in de lucht om je heen zijn en toch kan je ze niet zien of waarnemen. Daarvoor zou je een passende ontvanger moeten hebben of je eigen frequenties moeten uitbreiden.

Alles wat je doet, wat je zegt of wat je denkt heeft invloed op deze perceptie en waarneming.

Hoe meer je uit liefde denkt, spreekt en handelt, hoe hoger jouw frequentie en des te groter jouw waarneming.
(Wil je meer erover weten, wat jouw energie naar beneden haalt en wat goed voor jou is, dan neem contact op met Innovatief Nederland in Rotterdam)

Zo krijg je steeds meer toegang tot oplossingen en inzichten, die het eigen leven en dat van ons allen kan transformeren.

Innovatief Nederland is in Rotterdam bezig om mensen, bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden om zo makkelijker oplossingen in de samenleving te implementeren. Deze website is daar een voorbeeld van.

Meld je aan en doe er jouw voordeel mee. Zo help jij jezelf en ook anderen. 🙂

Geef jouw mening en reageer hieronder of kom direct in actie via het formulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *