Flyer klaar voor Feijenoord online


de-nieuwe-samenleving1aDe flyer is klaar en zo kunnen we in januari van start gaan om alles met elkaar te verbinden in Feijenoord. Een eenheid samen worden en zo op een nieuwe en betere manier samen verder gaan. Problemen zijn er omdat er te weinig kennis is en alles versnipperd en vaak alleen gelaten. Dat hoeft niet zo te zijn. Welk voetbalteam is het beste? Hetgeen waar iedereen een goal wil maken en wil uitblinken of dat wat een echt team is en op elkaar kan vertrouwen en bouwen. 

De weg naar oplossingen is simpelweg de ontdekkingstocht naar jezelf en dan ontdek je dat alles met elkaar verbonden is. Het enige wat jou afscheidt van het geheel is jouw ego, jouw eigen denken en doen.

Als we nu de kennis beginnen te delen, de kansen beginnen te benutten kunnen we een samenleving creëren waar iedereen meedoet en uit problemen nieuwe verbeteringen worden. Hoe doen we dat?

Het is zo simpel en het begint met kleine stapjes.

Maak een account aan op www.feijenoord-online.nl en begin er gebruik van te maken. Doe mee!

Volg workshops, wordt vrijwilliger en creëer je eigen baan of hou het in de gaten en doe je voordeel ermee.

Op deze website is nog niets helemaal klaar. Alles is constant in verandering omdat we het samen doen en zo aanpassen dat het beter en beter wordt. Iedereen wil wat en iedereen heeft wat. Hier gaan we dit met elkaar verbinden en in de praktijk brengen.

 

Oproep:

Mensen met een uitkering worden vanaf januari verplicht om iets te doen voor de uitkering, een tegenprestatie te leveren. Wat is nu mooier dan met ons samen spelenderwijs banen en nieuwe bedrijven te creëren en ook nog een betere samenleving te laten ontstaan.

Dus lieve Rotterdammers uit Feijenoord, meld je aan, maak een account aan en laat je tijdens een van de vele bijeenkomsten vanaf januari informeren hoe we samen ook financieel beter worden.

 

Wijktelevisie

Ook voor onze nieuwe eigen Feijenoord televisiekanalen hebben we mensen nodig. We willen graag de positieve veranderingen uit de wijk en in de wereld zichtbaar maken. Kan je filmen, editeren of vind je het leuk om voor de camera te staan dan neem contact met ons op. Ook voor modellen is er genoeg te doen bij Fotoshoots, filmopnames, show’s en promo-activiteiten.

Er is veel te doen en het is ook nog leuk ook. Dus meld je aan en doe mee en maak kennis met de vele vele mogelijkheden.

Binnenkant-folder-feijenoord-A3acmyk1a

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *