Project: Feijenoord online – Vacatures 1


vriendenHet project Feijenoord online is de opstap naar een nieuwe wereld. Uiteraard gaat het niet daarom om online van alles te doen (wel steeds meer) maar vooral samen in de wijk vernieuwingen en verbeteringen te realiseren. Er is zo veel mogelijk, maar zolang je maar afwacht gebeurt er niets, dus het is een kwestie om samen praktische stappen te zetten, en dan is dat ook nog leuk!

Samen realiseren wij nieuwe werkgelegenheid, ontstaan leuke projecten en activiteiten maar transformeren wij ook problemen in oplossingen. Het is allemaal niet zo moeilijk als je weet hoe dat gaat en wat er allemaal mogelijk is. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig, die spelenderwijs hun eigen baan creëren maar ook iets heel belangrijks doen voor de samenleving. De verschillende werkzaamheden zullen we hieronder in beperkte mate toelichten. Neem gewoon contact met ons op om er meer over te horen.

 

 

Functies en activiteiten:

 

Redactiewerk:

Redactie medewerker/vrijwilliger – Team van 8 tot 15 mannen/vrouwen 

Als medewerker van de redactie ben je bezig met verschillende taken, die bij jou passen en die je ook leuk vind. Zoals bijvoorbeeld:

– activiteiten en evenementen aanmaken
– nieuwsberichten zoeken, overnemen en/of schrijven
– profielen aanmaken van bedrijven, winkels, organisaties etc.
– onderzoekswerk doen
– interviews afnemen
– reportages maken

dus dat kunnen uiteenlopende activiteiten zijn, die je in je eentje of in een groep kan doen. Van thuis uit of in een gezamenlijke locatie. Het betekend niet dat je al die werkzaamheden moet doen maar dat je wel een deel daarvan leuk vind om te doen.

Uiteraard krijg je een passende training daarvoor.

 

Redacteur

Als redacteur heb je de belangrijke rol om de informatiestromen op de website te controleren en het team aan medewerkers van de redactie aan te sturen.

Meer details bespreken we graag persoonlijk.

 

Supervisie en/of docent Nederlandse taal

Omdat we met veel allochtonen werken is het belangrijk om de Nederlandse taal te controleren en het team hierin te verbeteren of zelfs te onderwijzen. Dus het kan ook goed zijn om lessen te ontwikkelen voor de Nederlandse taal.

 

Lokaal televisie:

Presentator/Presentatrice

Voor lokaal televisieprogramma’s (via internet), bedrijfspresentaties en evenementen geven wij talent de kans om zich en het verhaal te presenteren. Vind je het leuk om met mensen te praten, ben je representatief en sta je graag in het middelpunt of voor de camera, dan is dit iets voor jou.

 

Cameraman voor video-opnames

Voor allerlei verschillende producties op video zoals, bedrijfspresentaties, talkshow’s, interview’s, productpresentaties, evenementen, modeshow’s en modellenwerk hebben wij 2 tot 4 man/vrouw nodig om tot goede resultaten te komen.

 

Video editor

Ben je goed om van stukjes video een mooie productie te maken, die je creatief en/of professioneel kan noemen, dan willen we graag met jou praten.

 

Modellen m/v voor foto en video

We hebben een uitgebreid portfolio aan modellen nodig voor verschillende doeleinden. Dit zijn o.a. het maken van fotoshots, presentaties van mode op foto en video, modeshows, presentaties, show’s en evenementen.

 

Administratie:

Administratief medewerker

Voor diverse taken van administratief werk zoeken we 3 medewerkers, die hierin hun hart kunnen ophalen. Ben je dus iemand, die ervaring heeft met dit soort werk of die dit graag wil leren, neem dan contact met ons op.

 

Verkoop en advies:

Adviseur nieuwe communicatie

Vind je het leuk om aan andere mensen te laten zien hoe je met een app werkt of via de website en sociale media je doelen kan bereiken. Wil je met ondernemers, winkeliers, organisaties, kunstenaars en andere gaan praten om te laten zien hoe we “Samen meer mogelijk kunnen maken”, dan is het tijd dat we met elkaar gaan praten.

 

Docent of helpdeskmedewerker

Vind je het leuk om een training te geven aan een groep mensen bijvoorbeeld, hoe ze met onze mogelijkheden hun leven kunnen verrijken. Of gebruikers te begeleiden of te helpen hun vragen beantwoord te krijgen of.

Als je interesse hebt laat het ons weten, dan nodigen we je uit.

 

Logistiek:

(Deze functies worden vanaf oktober actueel)

 

Pakket bezorger

Magazijnbeheer/Distriebutiemanager

Inpakker/pakketsorteerder 

 

Reageren op deze functies (Stuur een bericht en meld je aan)

Je kan ook onze app downloaden en via de app solliciteren.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Project: Feijenoord online – Vacatures