Steam2Clean Rotterdam


steam2clean

Steam2Clean is een bedrijf op gebied van professioneel stoomreinigen. Met onze ingerichte auto komen wij op locatie uw object volledig reinigen. Steam2Clean gebruikt alleen professionele stoomreinigers en kalk vrij water dus geschikt voor alle denkbare toepassingen. Voor zowel bedrijf als particulier.

Adres: Eigen app downloaden:

Download-onze-app250

(nog) niet bekend

Telefoon: Vind ons leuk op Facebook/Nieuws: 
t 010 – 848 65 33
m 06 – 28 53 25 45
Nieuws-balk1
Website: Reserveren/Afspraak maken:
http://www.steam2clean.nl reserveren1a250
e-mail:
info@steam2clean.nl
boat-cleaning.426x300x1steam6steam5steam4steam3steam2sam-3008-1.417x313.426x300x1img-0716-1.313x419.426x300x1

Voor wie?
Bedrijven met één of meerdere auto’s, dit zijn uw visitekaartjes. Garagebedrijven en particulieren die met een schone auto meer kans hebben op verkoop.
Boot en caravanbezitters.

Autowassen op straat wordt door steeds meer gemeenten ontmoedigd en verboden vanwege gescheiden rioolsystemen. Olie, vuil en zeepresten komen tijdens het traditionele autowassen in het riool terecht. De Bovag adviseert om het wassen op straat te ontmoedigen en uiteindelijk te verbieden. Men is dan aangewezen op verschillende alternatieven. De wasstraat gebruikt honderden liters water per auto. Dure investeringen om dit water op te vangen, die uiteindelijk terug verdiend moeten worden. Snel klaar dat wel. Kans op krassen. Nadrogen, stofzuigen, matten kloppen waxlaag aanbrengen. Dat moet nog wel even gebeuren. Dat kost tijd en tijd is geld.

Steam2Clean: Mobiel Stomen doen wij voor Bedrijf en Particulier.
De hoeveelheid water per auto is slechts 3 liter. Reinigingsmiddelen die afbreekbaar zijn. Microvezeldoek en stoomzuiger die het vuil opnemen. Krasvrij. Geen belasting voor riool en omgeving.

Wat wij van u vragen is een beetje stroom en dient het object bereikbaar te zijn.
Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen kijk bij onze diensten en neem contact op voor het maken van een vrijblijvende offerte of maak direct een afspraak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *