Joost Eerdmans bij spreekuur gebiedscommissie


spreekuur-n-swanefeld-en-j-eerdmansVandaag hield Norbert Swaneveld weer het inloop spreekuur van de Gebiedscommissie IJsselmonde in Hordijkerveld. Het inloop spreekuur is bedoeld om een ‘contactmoment’ te organiseren met de bewoners. Iedere dinsdag vanaf 12:00 uur tot 14:00 uur ontvangt Norbert Swaneveld bewoners uit de wijk in wijkgebouw de Dijk (Susannadijk 153). De bewoners kunnen bij Norbert terecht met vragen, suggesties en/of opmerkingen betreffende de wijk.

Wethouder Joost Eerdmans schoof dit keer ook aan bij het inloop spreekuur. De wethouder kon op deze manier contact hebben met de bewoners en de geluiden rechtstreeks uit de wijk horen. De bewoners maakten gebruik van deze gelegenheid om in gesprek te gaan met de Wethouder. Voor de Wethouder was dit de ideale manier om contact te hebben met buurtbewoners die weten wat er in de wijk speelt. Er werd onder meer gesproken over jongerenoverlast en hoe dat het best tegengegaan kan worden.spreekuur-n-swanefeld-en-j-eerdmans.2jpg

Tevens was dit het laatste inloop spreekuur van het jaar 2014 in Hordijkerveld. De eerstvolgende inloop spreekuur in het nieuwe jaar is op dinsdag 13 januari met een gewijzigde tijd van 12:00 uur tot 13:00 uur in wijkgebouw de Dijk.

Een reactie plaatsen