IFFR verwelkomt gillende Japanse fans


iffr-japanners

Shibutani Subaru

Duizenden kilometers reizen om de film van je idool in première te zien gaan. Veel Japanse meisjes draaien hun hand er niet voor om, bleek tijdens het Internationaal Film Festival in Rotterdam.

Ze kwamen speciaal voor de film La La La at Rock Bottom. Die beleefde donderdag zijn wereldpremière in het Oude Luxor Theater. De hoofdrol wordt gespeeld door Shibutani Subaru, de immens populaire zanger van de Japanse band Kanjani Eight.

De zaal zat tijdens de première én tijdens de tweede vertoning vrijdag dan ook vol met Japanse meisjes die speciaal voor hun idool naar Rotterdam waren afgereisd. “Subaru is te vergelijken met Robbie Williams”, legt de organisatie van het IFFR de hype rondom de zanger uit.

Subaru is dankbaar voor de aandacht van zijn trouwe fans. “Het is geweldig dat ze zover zijn gereisd en hartverwarmend dat ze zoveel moeite doen.” Bovendien hoopt de acteur en zanger in Rotterdam meer roem te vergaren buiten Japan.

Fans werden vrijdag na afloop nog getrakteerd op een meet and greet waar ze vragen mochten stellen en Subaru een liedje ten gehore gebracht.

Bekijk de video op RTV Rijnmond

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *