Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie


AliceinWonderlandIn de voorjaarsvakantie staan er weer drie leuke jeugdvoorstellingen op het programma in het Bibliotheektheater.

Namelijk: Alice in wonderland, De Spekkie en Sproet Speur show en Een ladder naar de maan. Kom gezellig met je (klein)kinderen langs en geniet!

Op 21 februari en  28 februari kun je kijken naar Alice in Wonderland. Hofplein Rotterdam maakte speciaal voor peuters een fantasierijke en eigentijdse bewerking van het wereldberoemde boek Alice’s Adventures in Wonderland uit 1865. Een onvergetelijke en surrealistische theaterbelevenis waarin iedere bezoeker, jong en oud, voor heel even een onbezorgd kind mag en kan zijn.

Superspeurders
Op 24 februari kunnen de wat oudere kinderen (7+) naar De Spekkie en Sproet speur show van Vivian den Hollander en Mattie Poels. Deze twee superspeurders lossen mysteries en misdaden op en komen daarbij geregeld in hachelijke situaties terecht. Een flitsende, interactieve voorstelling met spannende muziek, hoorspel-elementen, verhalen en live tekenen.

Een ladder naar de maan
Donderdag 26 februari komt Ila van de Pauw naar het Bibliotheektheater met de voorstelling Een ladder naar de maan voor 4+. De voorstelling gaat over Fien die gaat verhuizen en op een nieuwe school zit. Tijdens de verhuizing logeert ze bij haar tante Lola die boeken voor kinderen schrijft. Fien voelt zich alleen op haar nieuwe school. ‘Net zo alleen als het Mannetje van de Maan’, vertrouwt ze haar tante toe.

Enthousiast geworden?
Koop dan snel kaarten via www.bibliotheek.rotterdam.nl/activiteit of bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Rotterdam. Kaarten kosten € 10,00 en als lid krijg je ook nog eens € 2,50 korting per kaart.

 

Aanvullende informatie

Website: www.bibliotheekrotterdam.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *